Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ

Origins σατανισμό στην Άπω Ανατολή


Από τα χρόνια της έρευνας, καθώς και καθοδήγηση από Πατέρα αγαπημένε Σατανά μας, έχουμε ανακαλύψει την πραγματική προέλευση της σατανισμό. Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα, γνωρίζοντας Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ είναι απαράμιλλη και viscious φάρσες στην ανθρωπότητα, ότι τα αιτήματα αυτά τα προγράμματα κάνουν σε σχέση με την προέλευση της ανθρωπότητας είναι στη Μέση Ανατολή είναι ψέματα και συγκαλύψεις για την περαιτέρω αυταπάτες και μπερδεύουν τους ανθρώπους ως προς την αλήθεια. Η πνευματική γνώση και τις διδασκαλίες ήρθε στην Αίγυπτο και τη Μεσοποταμία από την Άπω Ανατολή.

Η Άπω Ανατολή είναι, επίσης, όπου ο Ιουδαϊσμός και ο Χριστιανισμός έκλεψε δόγματα τους από, μετά από διαφθείρει τους και την αντικατάστασή τους με απατεώνα βρωμιά, με στόχο την κατάργηση όλων πνευματική γνώση από το λαό, τα ίχνη τους από ψέματα είναι κορεσμένη με τη δολοφονία, το βασανισμό, το κολασμένων και η πνευματική εκφυλισμό της ανθρωπότητας. Όλο και περισσότερα ψέματα είναι απαραίτητα για τα προγράμματα αυτά να καλύψουν βρωμερό ίδρυσή τους από πτώματα, την καταστροφή των ιστορικών χειροποίητων αντικειμένων, και φρικτές διαφθοράς.

Όταν κάνετε οποιαδήποτε προσωπική έρευνα / μελέτη για τη δική σας σχετικά με την Άπω Ανατολή κλάδους, είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι, δυστυχώς, αυτά έχουν σε μεγάλο βαθμό μολυσμένο με τη βρωμιά Christian και βρίσκεται όπως ακριβώς για οτιδήποτε άλλο. Ο πραγματικός στόχος της σατανισμό [η λέξη root / όνομα «SAT» του «όλα τα ονόματα και τις παραλλαγές του Σατανά» σημαίνει «αλήθεια» στα σανσκριτικά, η οποία είναι μία από τις γλώσσες παλαιότερο κόσμους], είναι να προωθήσει τις ψυχές μας και να δυναμώσουμε τους εαυτούς μας. Νόημα χάλια όπως οι αναφορές σε ορισμένα «ηθική» και «προσωπική συμπεριφορά» θα πρέπει να ξεριζωθούν, όπως σκωρίες. Αυτά στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την απόκτηση των εξουσιών του νου και της ψυχής. Η γνώση και η εφαρμογή αυτής της γνώσης είναι το μόνο κλειδί.

"Right μέχρι το δέκατο τρίτο αιώνα, Yantra-Τάντρα πρακτικές άνθισε σε ευρεία βάση σε ολόκληρη την Ανατολική Ινδία. Στον δέκατο τρίτο αιώνα, μουσουλμάνους εισβολείς κατέστρεψαν τα φημισμένα πανεπιστήμια και κέντρα εκμάθησης της Yantra-Τάντρα και κατέστρεψαν χιλιάδες τόμους της λογοτεχνίας με τη μορφή βιβλίων, χειρογράφων και εικόνων. Οι άνθρωποι που ασκούν την τέχνη της Yantra-Τάντρα σφαγιάστηκαν και εκείνοι που ήταν σε θέση να σώσει τις ζωές τους διέφυγε στη Νότια Ινδία, Assam και χώρες όπως το Νεπάλ, το Θιβέτ, τη Βιρμανία, την Κεϋλάνη και την Java. Σε περισσότερα τα τελευταία χρόνια, οι Κινέζοι εισβολείς που λεηλάτησαν το Θιβέτ κατέστρεψαν τα μοναστήρια και τη λογοτεχνία της Yantra-Τάντρα ».
Παραπομπή: Εξουσία και Yantra Mantra από τον P. Khurrana

Όπως μπορούμε εύκολα να δούμε από το παραπάνω απόσπασμα, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ό, τι τρομερή εργαλεία για να καταστρέψει όλα αληθινή πνευματικότητα και να την αντικαταστήσει με πλαστά ψέματα απατεώνα και φθορές. Πολλά έχουν καταστραφεί. Ο Σατανάς μας οδηγεί στην αλήθεια μέσα από τη δική της μελέτης μας και μέσα από το άνοιγμα ψυχές και τα μυαλά μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Τις πιο πολλές διδασκαλίες και τα δόγματα τις αρχαίες θρησκείες έχουν καταστραφεί. Αγνοήστε τους. Οι ασκήσεις, όπως αυτές HATHA ΚΑΙ Κουνταλίνι γιόγκα, ασκήσεις αναπνοής, των πολεμικών τεχνών ETC., Αυτά είναι άλλο θέμα και είναι πολύ ισχυρό στην RAISING Η λεγόμενη WITCHPOWER, Vril, CHI. Αυτή είναι η ουσία της σατανισμό.

    Οι Far Eastern Origins της σατανισμό
    ΜΗΝΥΜΑ από τον Σατανά: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ YOGA
    Οκτώ-Fold Path Astaroth των προηγμένων Ενδυνάμωση - Ενημερώθηκε 10/15/09
    Πνευματική Code-Λόγια
    Πόροι [Βιβλία, DVD, αναφορές] Ενημερώθηκε 10/15/09
    21/11/10: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ YOGA ΦΙΔΙ και εκθέτοντας τα ψέματα στο mainstream Δογμάτων YOGA